Vezetők, Edzők

Horváth Tamás

Elnök
Telefon: +3630 847 6737
E-mail: 77horvathtamas@gmail.com


Meszlényi Tamás
Edző
Telefon: +36 30 497 9198
E-mail: meszlenyitamas90@gmail.com

Későn érőként, egyetem alatt ismerkedtem meg a röplabdával 2011-ben. Már az első évben kiderült, hogy strandröplabdával szeretnék foglalkozni. Teljesen felforgatta az addigi életemet; minden figyelmemet, energiámat lekötötte, annyira magával ragadott a sport. Szerencsére úgy bizonyult, hogy van érzékem hozzá, és alig négy évvel később, edzőtársaimnak és edzőimnek is köszönhetően, sikerült megnyernem a magyar bajnokságot Soós Izsák oldalán 2015-ben. A következő két évben külföldön is megfordultam rangosabb versenyeken, ám 2017-ben egy súlyosabb sérülést követően úgy döntöttem, feladom a versenysportolói létformát. Azóta inkább a tudásom, tapasztalataim továbbadását helyezem előtérbe kifejezett hangsúllyal az egészség fejlesztésén, megőrzésén, és a fenntartható sporton, mint életformán.

 

Belecz Béla
Edző
Telefon: +36 70 250 4635
E-mail: beleczb@yahoo.com

 
Testnevelés – biológia szakon végeztem az ELTE-n, azóta is gyakorló középiskolai pedagógus vagyok. A Főiskola mellett megszereztem az úszóedzői képesítést, utána elvégeztem a gyógytestnevelői, valamint a sportmenedzser és szabadidőszervező szakot is.
12 évet úsztam versenyszerűen. A röplabdával a főiskolán ismerkedtem meg, ahol a mélyen tisztelt és szeretett Őryné Merő Nóra „néni” szerettette meg velem e gyönyörű sportág alapjait. 20 évet röplabdáztam a Budapest I-II. osztályban az ELTE, a Harrer DSK, az Óbudai Sörgőkígyók és a Pénzügyőr csapataiban (a 2014-15-ös idényben bajnokok lettünk az I. osztályban). Természetesen a strandröplabda is végigkísérte az életemet, számos élményt és tapasztalatot szerezve általa. Mint tanár, mindig is oktattam a röplabdát, szerveztem az iskolai csapatokat és tartottam nekik edzéseket. Ezt már, mint klubedző is tehetem!

Pour Zsuzsanna
Edző 
Telefon: +36 20 459 2119
E-mail: purixy@gmail.com

Kispesti Kötélugrók

 „Az ugrókötelezéshez nem kell más, csak egy
ugrókötél, egy jó cipő és egy jó csapat!”

Alvári Luca
Edző, Kezdő csoport (Kispest)

Több mint 10 éve kezdtem az ugrókötelezést, azóta aktívan versenyeztem az elmúlt évig. Legjobb helyezésem egyéni országos 2. hely. Véleményem szerint ez egy hihetetlenül sokoldalú és magával ragadó sportág, ebből is adódóan mindig hatalmas lelkesedéssel készültem az edzésekre. Ezt a lelkesedést szeretném továbbadni a csapatomnak, mert hiszem, hogy a megfelelő hozzáállással és kemény munkával mindenki fantasztikus eredményeket érhet el!

Kurtz Tímea
Edző, Kezdő csoport (Angyalföld)

öbb mint 20 éve kötelezem versenyszerűen, 7 éve foglalkozom oktatással. A legbüszkébb a 2013-as  országos bajnoki címemre vagyok. A legjobb helyezésemet ebben a nagyszerű sportágban 2016-ban a svédországi világbajnokságon értem el, 10. helyezett lettem. Mindig lelkesen készültem minden versenyre, ezt szeretném átadni a csapatomnak, hiszek bennük hogy nem adják fel könnyen és kitartanak még sokáig hogy elérjék álmaikat, céljaikat!

Tugyi Beatrix
Edző, Kezdő csoport (Kispest)

Már több mint 10 éve érdekel az ugrókötelezés. Egészen kiskoromban megszerettem a sportágat, és azóta is aktívan tevékenykedem benne.
Évekig indultam egyéni és csapatversenyeken is (Diákolimpia, Demo verseny), jelenleg már csak tanulmányaimmal és a saját csapatom edzéseivel foglalkozom.

Auffenberg Antal
Vezetőedző 
Telefon: +36205261881
Email: kotelugras.kispest@gmail.com
Kezdő szakkör, Haladó és Versenyző csoport (Kispest)

2001 óta tanítóként és testnevelő tanárként dolgozom Kispesten. 2005-ben ismerkedtem meg ezzel a remek sportággal, egy másoddiplomás képzésen, ahol sportoktatói végzettséget szereztem. A következő tanév végén már az akkori osztályommal bemutatót tartottunk az iskolában, melynek nagy sikere volt. Büszke vagyok rá, hogy az eltelt 13 évben közel 150 fiú és leány ismerhette meg általam a kötélugrást. A kötélugró szakosztály megalapításával stabil hátteret adhattam a sportág kispesti bázisának; a befogadásért nagy köszönet illeti anyaegyesületünk vezetőjét.